XS
SM
MD
LG

Over ons

In oogheelkunde is TRB CHEMEDICA AG innovatief met nieuwe combinaties van werkzame stoffen en alternatieve gebruiksvormen.
Het VISMED® -gamma, oogdruppels voor droge ogen, heeft met zijn gepatenteerde samenstelling nieuwe maatstaven gezet en is ondertussen de referentiebehandeling voor droge ogen geworden. De unieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt voor een optimale werkzaamheid en tolerantie die eruit springen in de sector van de hyaluronzuuroogdruppels.

In orthopedie heeft TRB CHEMEDICA met het gamma OSTENIL® ter behandeling van artrose de nieuwe norm bepaald. De OSTENIL® -injecties waren de eerste intra-articulaire uit gefermenteerd hyaluronzuur op de Duitse markt, die voor alle synoviale gewrichten toegelaten werden. De merknaam OSTENIL® staat reeds meer dan 20 jaar voor sterke doeltreffendheid en optimale veiligheid.

Standort Haar/München der TRB Chemedica AG

Vestiging in Munchen Feldkirchen

Kwaliteitspolitik TRB Chemedica AG

Medewerkers:
Onze correcte, directe en objectieve communicatie en het wederzijds respect voor onze medewerkers en zakenpartners, laten ons toe accurate en flexibele beslissingen te nemen en ideeën optimaal tot uitvoering te brengen, volgens de geldende wetten en voorschriften.

Kwaliteit en producten:
TRB Chemedica AG ontwikkelt en produceert veilige, innovatieve en doeltreffende producten die getest worden en waarvan is aangetoond dat ze overeenstemmen met de goedgekeurde indicaties. Ze voldoen aan de daadwerkelijke behoeften van onze klanten. Door het in acht nemen van hoge technische, productienormen en reglementaire kwaliteitsnormen , garanderen wij de duurzame veiligheid en efficiëntie van onze producten.

Klanten en zakelijke partners:
De behoeftes en verwachtingen van onze klanten staan centraal in onze ondernemingsactiviteiten. Wij behandelen onze klanten met de grootste hoffelijkheid en de nodige aandacht, we stellen ons flexibel op en engageren ons tot een maximale inzet. Van onze contractuele partners verwachten wij diezelfde inzet en houding. Naast de hoge eisen en verwachtingen staat ook eerlijkheid in onze langdurige klanten- en leveranciersrelaties hoog in het vaandel binnen onze bedrijfsethiek.

Onze inzet voor klimaatbescherming

TRB Chemedica AG levert een actieve bijdrage voor het klimaat door alle pakketten klimaatneutraal te verzenden. In het kader van het "GoGreen"-milieubeschermingsprogramma compenseren we de veroorzaakte broeikasgassen met klimaatprojecten. Bovendien verzenden wij steeds zonder kunststofvulling, maar enkel met papieren vulling.

SCHLIESSEN Hyaluronsäure Schließen

Sehr geehrte Damen und Herren,
aufgrund einer technischen Störung bei Versatel sind wir zur Zeit
per Email, EDI und Fax nicht zu erreichen. Telefonisch ist
die 089-4614830 zu erreichen, aber evtl. überlastet.

Wir entschuldigen die Unannehmlichkeiten.