Hyaluronzuur voor gewrichten,
pezen en ogen

TRB Chemedica AG -
de hyaluronzuurspecialist

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelen wij efficiënte, veilige en hoogwaardige producten met de werkzame stof hyaluronzuur (hyaluron) om uw levenskwaliteit te verbeteren of zodat u gezonder wordt en blijft. In de laatste decennia heeft het gebruik van hyaluronzuur aan populariteit gewonnen. Het wordt nu in veel gebieden van de geneeskunde ingezet zoals in de oogheelkunde voor droge ogen, in orthopedie voor artrose en peesklachten, in dermatologie, of als bestanddeel van voedingssupplementen.

TRB Chemedica AG is de eerste Europese firma die oogdruppels voor droge ogen en injecties tegen artrose uit fermentatief hyaluronzuur op de markt bracht.

Meer dan 20 jaar ervaring, de hoogste productiestandaard en consequente kwaliteitscontroles garanderen u producten van eerste kwaliteit.

  • Uitstekende werkzaamheid en tolerantie door fermentatieve productie
  • Eigen productie in Zwitserland
  • Talrijke klinische studies

meER

Hyaluronzuur,
wat is dat eigenlijk?

 

Hyaluronzuur is een echte “allrounder ”. Een natuurlijke stof die door het lichaam zelf wordt geproduceerd. De lichaamseigen productie van hyaluronzuur neemt echter af met ouder te worden, waardoor het nodig kan zijn om exogeen hyaluronzuur toe te voegen. Chemisch bekeken is hyaluronzuur een suikerketting, een polysaccharide die een grote hoeveelheid water kan opslaan.

Lees meer over de functies en de toepassingsmogelijkheden van hyaluronzuur.

meEr

Hyaluronzuuroogdruppels voor droge, geïrriteerde of jeukende ogen

VISMED producten helpen droge ogen snel te ontlasten bij oogklachten.

Injecties met hyaluronzuur voor artrose en peesproblemen:

OSTENIL® -injecties verminderen de pijn en verbeteren de mobiliteit bij artrose van het kniegewricht of andere gewrichten. Bij peesklachten vermindert hyaluronzuur aanzienlijk de pijn en verbetert zo de levenskwaliteit.

Voedingssupplement met hyaluronzuur en collageen

ARTILANE® : voedingssupplement met hyaluronzuur, collageen en vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale kraakbeenfunctie.